Νέα

Πώς να εξασφαλίσετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα το χειμώνα?
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:20:04  Hits: 13

in το χειμώνα, καθώς ο καιρός κρυώνει, προκειμένου να κρατήσει ζεστό, πέρα ​​από τις συμβατικές εγκαταστάσεις θέρμανσης, οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν επίσης κλιματισμό, θέρμανση ανεμιστήρες και άλλες συσκευές θέρμανσης για να εξασφαλίσει τη θερμοκρασία του δωματίου. Ωστόσο, εάν η εσωτερική θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, ο ρυθμός πτητικότητα της φορμαλδεΰδης και άλλες ουσίες θα αυξηθεί επίσης απότομα. Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε καλή ποιότητα του εσωτερικού αέρα το χειμώνα; Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που δημιουργούνται από τους ιδιοκτήτες, ο υπεύθυνος του γραφείου της Shanxi εσωτερική διακόσμηση Association, δήλωσε ότι από την άποψη της ποιότητας του εσωτερικού αέρα το χειμώνα, η πιο αποτελεσματική λύση είναι να ανοίξει σωστά τα παράθυρα για εξαερισμό και να κρατήσει το δωμάτιο καθαρό .
ai.jpg

Επιλέξτε τον η κατάλληλη στιγμή για τον εξαερισμό παράθυρο το χειμώνα
Many άνθρωποι πιστεύουν ότι η θερμοκρασία είναι χαμηλή το χειμώνα και η εξαέρωση των επιβλαβών αερίων είναι αργή, τόσο ρύπανσης στο σπίτι θα πρέπει να είναι μικρότερη. Στην πραγματικότητα, αντίθετα, η ποιότητα του εσωτερικού αέρα μπορεί να είναι χειρότερη το χειμώνα από ό, τι σε άλλες εποχές. Σε γενικές γραμμές, εξωτερική ποιότητα του αέρα είναι καλύτερη από την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, συχνά ανοικτά τα παράθυρα για εξαερισμό μπορεί να αφήσει τον πλωτήρα αέρα βρώμικο μακριά, και είναι δύσκολο για τους ιούς και τα μικρόβια να αναπτυχθούν και να αναπαραχθούν. Εκτός για τις καιρικές συνθήκες με κακή ποιότητα εξωτερικού αέρα, αερισμός παράθυρο μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά δείκτη ρύπανσης του αέρα εσωτερικών χώρων σε άλλους χρόνους.
in αστικό ατμοσφαιρικό περιβάλλον, υπάρχουν δύο κορυφές ρύπανση και δύο σχετικά καθαρά κοιλάδες σε μια μέρα. Η κορυφή της ρύπανσης είναι γύρω από την ανατολή και το βράδυ, και ο σχετικά καθαρός χρόνος είναι περίπου 10 π.μ. και 3 μ.μ. Όταν είναι σχετικά καθαρό, ορθή άνοιγμα των παραθύρων μπορεί να διατηρήσει τη φρεσκάδα του εσωτερικού αέρα
OF Φυσικά,'?. Δεν είναι ότι οι περισσότεροι τα παράθυρα ανοίγουν, τόσο το καλύτερο. Επειδή το συχνό άνοιγμα των παραθύρων το χειμώνα θα χάσει την ενέργεια και θα επηρεάσει την άνεση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Ως εκ τούτου, πρέπει να κυριαρχήσουμε τον αριθμό των παραθύρων και τον χρόνο ανοίγματος κάθε φορά. Ο χρόνος ανοίγματος παραθύρου μπορεί να είναι μικρότερος εάν το δωμάτιο είναι μικρό, υπάρχει άνεμος έξω και το σπίτι είναι διαφανές από βορρά προς νότο. Ο χρόνος ανοίγματος παραθύρου μπορεί να είναι μεγαλύτερη αν το δωμάτιο είναι μεγάλο, δεν υπάρχει συναγωγής δομή αερισμός, δεν υπάρχει έξω από άνεμο ή η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου είναι μικρή. Εάν είναι ομίχλη και ο καιρός στην άμμο, προσπαθήστε να μην επιλέξετε τον εξαερισμό παραθύρων. Εάν το παράθυρο του υπνοδωματίου σας απευθείας στον δρόμο, τη σκόνη και τη ρύπανση είναι σχετικά περισσότερο, προσπαθήστε να επιλέξετε στο χαμηλό τμήμα αιχμής της κυκλοφορίας, λιγότερα αυτοκίνητα, όταν ο εξαερισμός παράθυρο
au.jpgDon'?. T αερισμό το νέο σπίτι πάρα πολύ καιρό κάθε φορά
Η υπεύθυνος δήλωσε ότι, αν η κρεβατοκάμαρά σας είναι ένα πρόσφατα διακοσμημένο ένα, θα'? d επιλέξετε την καλύτερη ένα ζεστό απόγευμα για τον εξαερισμό και το χειμώνα, και ο χρόνος αερισμού δεν θα πρέπει να να είναι πάρα πολύ καιρό κάθε φορά. Επειδή η φορμαλδεΰδη και άλλες χημική ρύπανση πρόσφατα ανακαινισμένα σπίτια και τα έπιπλα πρέπει να είναι πάνω από 20 ℃ για την αποτελεσματική εξατμίζονται, οπότε το χειμώνα, όταν η εσωτερική και η εξωτερική θερμοκρασία είναι σχετικά χαμηλή, μακρύ-term εξαερισμού δεν μπορεί να εξαλείψει τη διακόσμηση και τα έπιπλα της ρύπανσης και καθαρίζουν τον αέρα, αντίθετα, θα κάνει το χρώμα τοίχου που δεν έχει στεγνώσει μετά διακόσμηση εύκολο να είναι κατεψυγμένα, με αποτέλεσμα το τοίχωμα μετά την άνοιξη Surface αποχρωματισμό, αλλοίωση χρώματος ξύλο και ακόμη κονιοποίηση.
in Εκτός από το Πάνω από το-mentioned Deliving για τη μείωση της εσωτερικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης, είναι επίσης πολύ σημαντικό να εξασφαλιστεί η εσωτερική καθαριότητα. Για παράδειγμα, το θερμαντικό σώμα θα πρέπει να καθαρίζονται συχνά για να εξασφαλιστεί καθαριότητα, γιατί αν υπάρχει σκόνη πάνω στο ψυγείο, είναι εύκολο να εξατμιστεί στον αέρα με την αύξηση της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα την αύξηση της περιεκτικότητας σε σκόνη στο εσωτερικό αέρα, η οποία είναι επιβλαβής στην ανθρώπινη υγεία. Ταυτόχρονα, στον εσωτερικό καθαρισμό, πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή στη χρήση κατάλληλων μεθόδων. Για παράδειγμα, το πάτωμα θα πρέπει να καθαρίζονται με ηλεκτρική σκούπα όσο το δυνατόν περισσότερο, και στη συνέχεια ο πίνακας και το δάπεδο πρέπει να σκουπίζεται μετά το κουρέλι και σφουγγαρίστρα είναι βρεγμένα. Όταν χαϊδεύει τη σκόνη ή το πάπλωμα για τα ρούχα, είναι απαραίτητο να βγείτε έξω για να pat, έτσι ώστε να μην αυξήσει και πάλι την εσωτερική σκόνη.
Indoor ύγρανσης πρέπει να είναι κατάλληλο το χειμώνα
in το χειμώνα, πολλοί οι άνθρωποι αισθάνονται ξηρό λαιμό και βήχα εύκολα όταν ξυπνούν το πρωί, η οποία προκαλείται από τη σχετικά χαμηλή υγρασία στο δωμάτιο. Αν και η υγρασία είναι πολύ υψηλή, εύκολη να προκαλέσει εσωτερικούς ατμοσφαιρικούς ατμούς διαλυμένους σε υδρατμούς, δυσμενείς για την ανθρώπινη υγεία. Αλλά αν η υγρασία είναι πολύ χαμηλή και το δωμάτιο είναι πολύ ξηρό, θα επιδεινώσει το φαινόμενο της σκόνης και κάνει τους ανθρώπους εύκολο να πιάσει φωτιά. Ως εκ τούτου, εσωτερική ύγρανση είναι απαραίτητη το χειμώνα.
in Εκτός από τη χρήση υγραντήρα, μπορεί επίσης να υιοθετηθεί παραδοσιακές μεθόδους ύγρανση, όπως βάζοντας μια λεκάνη νερό στο σπίτι για να κάνει το εξατμιστεί το νερό, το στέγνωμα κάποια βρεγμένα ρούχα και πετσέτες σε εσωτερικούς χώρους και τοποθετώντας μερικά υγροποιημένα φυτά σε εσωτερικούς χώρους. Οι υπό όρους καταναλωτές μπορούν επίσης να βάλουν έναν καθαριστή αέρα στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη χρήση του καθαριστή αέρα το χειμώνα, συχνά ελέγχουν την εσωτερική καθαριότητα του καθαριστή αέρα και την κατάσταση του φίλτρου, και αντικαταστήστε το φίλτρο στο χρόνο για την αποφυγή δευτερογενών ρύπανση. Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα συνιστάται να χρησιμοποιείται συνεχώς και όχι κατά διαστήματα.
H款家人.jpgΗ μίνι καθαριστής επιτραπέζιο σταχτοδοχείο που παράγεται από aiyiyi τεχνολογία ενσωματώνει το σταχτοδοχείο με καθαριστή αέρα. Το ενεργοποιημένο σύνθετο στοιχείο φίλτρου άνθρακα+υψηλής συγκέντρωσης Αρνητικό καθαρισμό ιόντων ιόντων μπορεί να σας δώσει έναν υγιή πράσινο χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, ανεξάρτητα από το γραφείο ή στο σπίτι. Επιλέξτε το για το Δώρο Φεστιβάλ Άνοιξης!

Προηγούμενος: Ο οποίος δίνει 10 β...

Επόμενο: Πώς να θεραπεύσει ...