Νέα

Πώς να εξασφαλίσετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα το χειμώνα?
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:37:33  Hits: 12

in το χειμώνα, καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος, για να κρατήσει ζεστό, εκτός από τις συμβατικές εγκαταστάσεις θέρμανσης, οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν επίσης κλιματισμό, θέρμανση ανεμιστήρες και άλλο εξοπλισμό θέρμανσης για να εξασφαλίσουν τη θερμοκρασία του δωματίου. Ωστόσο, εάν η εσωτερική θερμοκρασία είναι υπερβολικά υψηλή, ο ρυθμός πτητικότητας της φορμαλδεΰδης και άλλων ουσιών θα αυξηθεί επίσης απότομα. Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε καλή ποιότητα του εσωτερικού αέρα το χειμώνα; Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που έθεσαν οι ιδιοκτήτες, ο υπεύθυνος του Γραφείου της Ένωσης Εσωτερικών Διακόσμησης Shanxi δήλωσε ότι όσον αφορά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα το χειμώνα, η πιο αποτελεσματική λύση είναι να ανοίξει σωστά τα παράθυρα για εξαερισμό και να κρατήσει το δωμάτιο καθαρό .
ai.jpg


etchoose για τον εξαερισμό παραθύρων το χειμώνα
man τους ανθρώπους πιστεύουν ότι η θερμοκρασία είναι χαμηλή το χειμώνα και η πτιοποίηση επιβλαβών αερίων είναι αργή, έτσι η ρύπανση στο σπίτι θα πρέπει να είναι μικρότερη. Στην πραγματικότητα, αντίθετα, η ποιότητα του εσωτερικού αέρα μπορεί να είναι χειρότερη το χειμώνα από ό, τι σε άλλες εποχές. Σε γενικές γραμμές, η ποιότητα του εξωτερικού αέρα είναι καλύτερη από την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, συχνά ανοιχτά παράθυρα για εξαερισμό μπορεί να αφήσει τον βρώμικο αέρα να επιπλέει μακριά και είναι δύσκολο για τους ιούς και τα μικρόβια να αναπαράγουν και να αναπαράγονται. Εκτός από τον καιρό με την κακή ποιότητα του εξωτερικού αέρα, ο εξαερισμός παραθύρων μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τον δείκτη της εσωτερικής ατμοσφαιρικής ατμοσφαιρικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
in αστικό ατμοσφαιρικό περιβάλλον, υπάρχουν δύο κορυφές ρύπανσης και δύο σχετικά καθαρές κοιλάδες σε μια μέρα. Η κορυφή της ρύπανσης είναι γύρω από την ανατολή και το βράδυ, και ο σχετικά καθαρός χρόνος είναι περίπου 10 π.μ. και 3 μ.μ. Όταν είναι σχετικά καθαρό, το σωστό άνοιγμα των παραθύρων μπορεί να διατηρήσει τη φρεσκάδα του εσωτερικού αέρα.&#of, όχι ότι όσο περισσότερο ανοίγουν τα παράθυρα, τόσο καλύτερα. Επειδή το συχνό άνοιγμα των παραθύρων το χειμώνα θα χάσει την ενέργεια και θα επηρεάσει την άνεση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Ως εκ τούτου, πρέπει να κυριαρχήσουμε τον αριθμό των παραθύρων και τον χρόνο ανοίγματος κάθε φορά. Ο χρόνος ανοίγματος παραθύρου μπορεί να είναι μικρότερος εάν το δωμάτιο είναι μικρό, υπάρχει άνεμος έξω και το σπίτι είναι διαφανές από βορρά προς νότο. Ο χρόνος ανοίγματος παραθύρου μπορεί να είναι μεγαλύτερος αν το δωμάτιο είναι μεγάλο, δεν υπάρχει δομή εξαερισμού, δεν υπάρχει άνεμος έξω ή η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου είναι μικρή. Εάν είναι ομίχλη και ο καιρός στην άμμο, προσπαθήστε να μην επιλέξετε τον εξαερισμό παραθύρων. Εάν το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς σας αντιμετωπίζει άμεσα το δρόμο, η σκόνη και η ρύπανση είναι σχετικά περισσότερο, προσπαθήστε να επιλέξετε στο χαμηλό τμήμα κορυφής της κυκλοφορίας, λιγότερα αυτοκίνητα όταν ο εξαερισμός του παραθύρου.
au.jpg&#don
39 αεριζόμενο Το νέο σπίτι πάρα πολύ καιρό κάθε φορά που ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος είπε ότι αν το υπνοδωμάτιό σας είναι ένα πρόσφατα διακοσμημένο ένα, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζεστό απόγευμα για εξαερισμό το χειμώνα και ο χρόνος εξαερισμού δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ καιρό κάθε φορά. Επειδή η φορμαλδεΰδη και η άλλη χημική ρύπανση στα νεόκτιστα διακοσμημένα σπίτια και έπιπλα πρέπει να είναι περισσότερο από 20 ℃ για να εξατμιστούν αποτελεσματικά, έτσι το χειμώνα όταν η εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία είναι σχετικά χαμηλή, ο εξαερισμός μακράterm δεν μπορεί να εξαλείψει τη διακόσμηση και τη ρύπανση των επίπλων και τη ρύπανση των επίπλων Καθαρίστε τον αέρα, αντίθετα, θα κάνει το χρώμα τοιχώματος που δεν στεγνώνει μετά την εύκολη διακόσμηση, με αποτέλεσμα το τοίχωμα μετά από αποχρωματισμό επιφάνειας ελατηρίου, αλλοίωση χρωμάτων ξύλου και ακόμη και κονσερβοποίηση.&#-
in προσθήκη στο Πάνω από το-mentioned Deliving για τη μείωση της εσωτερικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης, είναι επίσης πολύ σημαντικό να εξασφαλιστεί η εσωτερική καθαριότητα. Για παράδειγμα, το ψυγείο πρέπει να καθαρίζεται συχνά για να εξασφαλιστεί η καθαριότητα, διότι εάν υπάρχει σκόνη στο ψυγείο, είναι εύκολο να εξατμιστεί στον αέρα με την αύξηση της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα την αύξηση της περιεκτικότητας σε σκόνη στον εσωτερικό αέρα, το οποίο είναι επιβλαβές στην ανθρώπινη υγεία. Ταυτόχρονα, στον εσωτερικό καθαρισμό, πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή στη χρήση κατάλληλων μεθόδων. Για παράδειγμα, το πάτωμα θα πρέπει να καθαρίζεται με μια ηλεκτρική σκούπα όσο το δυνατόν περισσότερο, και στη συνέχεια ο πίνακας και ο πάτωμα θα πρέπει να σκουπιστούν μετά το υγρό το κουρέλι και το σφουγγαρίστρα. Όταν χτυπάτε τη σκόνη ή το πάπλωμα στα ρούχα, είναι απαραίτητο να πάτε σε εξωτερικούς χώρους στο Pat, έτσι ώστε να μην αυξήσετε ξανά την εσωτερική σκόνη.
indoor υγρασία θα πρέπει να είναι κατάλληλη το χειμώνα
innin, πολλά Οι άνθρωποι αισθάνονται ξηρό λαιμό και βήχα εύκολα όταν ξυπνούν το πρωί, το οποίο προκαλείται από τη σχετικά χαμηλή υγρασία στο δωμάτιο. Αν και η υγρασία είναι πολύ υψηλή, εύκολη να προκαλέσει εσωτερικούς ατμοσφαιρικούς ατμούς διαλυμένους σε υδρατμούς, δυσμενείς για την ανθρώπινη υγεία. Αλλά αν η υγρασία είναι πολύ χαμηλή και το δωμάτιο είναι πολύ ξηρό, θα επιδεινώσει το φαινόμενο σκόνης και θα κάνει τους ανθρώπους εύκολο να πιάσει φωτιά. Επομένως, η εσωτερική υγρασία είναι απαραίτητη το χειμώνα.
in προσθήκη στη χρήση υγραντήρα, μπορούν επίσης να υιοθετηθούν παραδοσιακές μέθοδοι υγρασίας, όπως η τοποθέτηση μιας λεκάνης νερού στο σπίτι για να εξατμιστεί το νερό, να στεγνώσει κάποια υγρά ρούχα και πετσέτες σε εσωτερικούς χώρους και τοποθετώντας μερικά υγροποιημένα φυτά σε εσωτερικούς χώρους. Οι υπό όρους καταναλωτές μπορούν επίσης να βάλουν έναν καθαριστή αέρα στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν χρησιμοποιείτε τον καθαριστή αέρα το χειμώνα, ελέγχουν συχνά την εσωτερική καθαριότητα του καθαρισμού αέρα και την κατάσταση του φίλτρου και αντικαταστήστε το φίλτρο εγκαίρως για να αποφευχθεί η δευτερογενής ρύπανση. Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα συνιστάται να χρησιμοποιηθεί συνεχώς και όχι διαλείπουσα.
H款家人.jpg+

\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nThe mini desktop που παράγεται από την τεχνολογία Aiyiyi ενσωματώνει το τασάκι με τον καθαριστή αέρα. Το ενεργοποιημένο σύνθετο στοιχείο φίλτρου άνθρακα \\n υψηλής συγκέντρωσης Αρνητικό καθαρισμό ιόντων ιόντων μπορεί να σας δώσει έναν υγιή πράσινο χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, ανεξάρτητα από το γραφείο ή στο σπίτι. Επιλέξτε το για το Δώρο Φεστιβάλ Άνοιξης! \\ N \\n

Προηγούμενος: Ο οποίος δίνει 10 β...

Επόμενο: Πώς να θεραπεύσει ...